Bing en Bibi

Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Bing en Bibi en het Duistere Bos is een kinderboek, maar niet zomaar een kinderboek.  Bing en Bibi is een spannend boek voor kinderen van ongeveer 8 tot 10 jaar. Daarnaast is het een avontuurlijk voorleesboek voor jongere kinderen. Het is anders dan de meeste boeken want het is nog niet af. Het verhaal is er wel, maar de tekeningen niet helemaal. De auteur Emma Storris wil namelijk liever zien wat er in JOUW hoofd gebeurt. Dus pak je potloden, stiften, verf, wat je maar wilt gebruiken en ga mee op avontuur met Bing en Bibi. Of ga gewoon lezen, mag natuurlijk ook, wat je wilt...

Kijk hier voor een inkijkexemplaar.

Bing en Bibi zijn een broer en zus die niet vies zijn van een avontuur. Ze wonen met hun familie op een bijzondere plek in een bijzonder huis met bijzondere huisgenoten. Het soort huis waar jij vast zou willen wonen! Maar dat is niet altijd zo geweest.

Op een dag gebeurde er iets waardoor het leven van Bing en Bibi voor altijd veranderde. Hun huis werd namelijk heen en weer geschud door een heuse reus. De reus was gevlucht uit het bos waar hij woonde en wist niet waar hij naar toe kon. Natuurlijk aarzelden Bing en Bibi geen moment en boden aan te helpen. Wat volgde is een spannend avontuur in bedreigde bossen met pratende dieren en ronduit gevaarlijk achtervolgingen.

Bing ziet vooral uitdagingen in het leven. Hij is onafscheidelijk van zijn notitieblok en weet alles van dinosauriërs. Bibi bekijkt alles van de andere kant en loopt het liefst rond op haar laarzen. Ze houdt van elk dier, maar heeft een zwak voor paarden. Ze zijn allebei heel erg nieuwsgierig en niet bang uitgevallen. En als de één iets niet durft, doet de ander het wel. Op pad met Bing en Bibi is daarom altijd spannend. Ga je met ze mee?


Bing en Bibi werd geschreven door Emma Storris. Meer informatie over Emma vind je hier.
De illustraties werden gemaakt door Jans Teen. Meer informatie over Jans vind je hier. 

© 2010 - 2023 ginyinabottle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel